2024 - slavíme 25 let
05.06.2024
autor: Neznámý uživatel

Pozvánka na festivalu rekordů, bude tam i florbal

Ve dnech 7. až 8. června se na Masarykově náměstí koná 34. ročník festivalu Pelhřimov – město rekordů. Na této akci bude i Florbal Pelhřimov.

Každoročně druhý víkend v červnu se v Pelhřimově koná akce, na níž jsou k vidění činorodí lidé, kteří jsou ve svých oborech výjimeční. Představovaných oborů je široká škála, takže na festivalu vznikají desítky českých i světových rekordů. Festival je zdrojem neobvyklých situací, postřehů a námětů, které v návštěvnících zanechají hluboký zážitek a jsou celoročně využívány také redaktory nejrůznějších médií. Součástí festivalu jsou také koncerty, taneční vstupy, dobrá zábava, jídlo i pití.

Florbal Pelhřimov bude na akci celé sobotní odpoledne. V Pelhřimově bude poprvé naistalován speciální venkovní povrch, na kterém si budou moci návštěvníci přímo na náměstí zahrát florbal. Součástí akce bude také měření rychlosti střelby. K dispozici budou florbalky všech velikostí, takže dorazit mohou všechny věkové kategorie. Propagovat budeme také letošní ročník KFC Street Floorball League.  Akce je součástí oslav 25 let oddílu florbalu v Pelhřimově a návštěvníci mohou napsat či nakreslit přání k výročí oddílu přímo na florbalový mantinel, který bude součástí všech ligových utkání v nadcházející sezóně.

V rámci hlavního programu převezme na hlavním pódiu v 16:00 hod náš oddíl z rukou zástupců Agentury Dobrý den již druhý certifikát o vytvoření českého rekordu. Agentura Dobrý den zastřešujeme celou oblast rekordů a kuriozit. Je správcem České databanky rekordů, provozovatelem Muzea rekordů a kuriozit, autorem a vydavatelem Českých knih rekordů.

Přijměte pozvání do Pelhřimova, přijďte na Masarykovo náměstí a dozvíte se přímo na místě, s jakým rekordem se Florbal Pelhřimov dostane do dalšího vydání České knihy rekordů. Sobotní odpolední program startuje ve 13.00 hod a končí cca v 18:00 hod. 

 

viz také:

Další články z této kategorie
08.06.2024
Florbal Pelhřimov na festivalu rekordů
Ve dnech 7. až 8. června se na Masarykově náměstí konal 34. ročník festivalu Pelhřimov – město rekordů. Na této akci byl i Florbal Pelhřimov.
05.06.2024
Pozvánka na festivalu rekordů, bude tam i florbal
Ve dnech 7. až 8. června se na Masarykově náměstí koná 34. ročník festivalu Pelhřimov – město rekordů. Na této akci bude i Florbal Pelhřimov.
22.01.2024
Tělocvična ZŠ Osvobození má nový interiér
V sobotu 20. ledna 2024 byl za přítomnosti místostarosty města Pelhřimova Mgr. Karla Kratochvíla a paní ředitelky ZŠ Osvobození Mgr. Šárky Třískové slavnostně představen modernizovaný interiér tělocvičny ZŠ Osvobození Pelhřimov.
1.Hornets Brno14
2.Florbal Pelhřimov13
3.FTC Vysoké Mýto12
4.Aligators9
5.Florbal Jindřichův Hradec8
6.FBC Letohrad8
7.FBC Kutná Hora7
8.Sokol ED Havlíčkův Brod6
9.SK Jihlava5
10.TJ Hodonice4
11.Sklo Bohemia Světlá n/S.1
12.FBC Slavkov0
Nejbližší utkání
Muži
19.10.
17:00
FBC Slavkov
VS
Florbal Pelhřimov
26.10.
19:00
Florbal Pelhřimov
VS
Hornets Brno
4. kolo Poháru ČF - ZŠ Osvobození Pelhřimov
22.10.
19:00
Florbal Pelhřimov
VS
DDQ Florbal Chomutov
Partneři